Follow by Email

miercuri, 25 iunie 2014

Friptura la cuptor

Pentru diete de slabire:
2 bulane de pui,
1 cartof,
100 ml ulei,
1 lingurita condimente,
3-4 catei usturoi,
1 cescuta apa
 Se spala si se penesc bulanii, se separa copanelele de partea superioara se aseaza frumos intr-un vas dupa ce au fost mangaiate cu uleiul si condimentele, se taie cartoful in felii si se ingramadeste intre bulane, se taie usturoiul in felii si se arunca in scarba in vas, se adauga cescuta de apa chiuvetara sau de care doriti, se ascunde tarasenia sub capac si se da la cuptor la foc domol cca. 45 min. timp in care verificam ochiometric daca mai exista apa in vas.
 Garnitura: fasole pastai si cartofi prajiti in baie de ulei de palmier (nu ingrasa...cica)
Sa aveti pofta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu