miercuri, 25 iunie 2014

Reteta Aperitiv

4 oua crude
4 oua fierte tare
3 linguri smantana
3 linguri faina
jumatate de lingurita de praf copt
un varf de sare
o mana de masline taiate desarate
200 gr de parizer traditional (sau ce aveti prin casa)
marar tocat marunt
piper dupa gust
o felie branza topita
 Se bat ouale spuma ca pentru scrob, se amesteca cu faina, smantana, praful de copt, mararul, maslinele si parizerul tocate marunt. Se pune jumatate din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau hartie de scris, se taie oualele fierte in jumatati si se pun in compozitia din tava, se toarna restul de compozitie peste ele, se taie fasii din felia de branza topita si se aseaza peste fiecare ou. Se da la cuptor la foc potrivit 35-40 min pana se rumeneste frumos.
 Se lasa la racit, se scoate din tava si se taie felii. Nu taiati cand e cald ca se imprastie compozitiaWink

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu