luni, 25 august 2014

Diverse


30 lei
30 lei
10 lei
30 lei
30 lei
15 lei
20 lei
20 lei
45 lei
45 lei
20 lei
15 lei
4,9 lei
4,9 lei/buc
35 lei, vandut

joi, 21 august 2014

Jocuri full gratis

http://pefelie.net/forum/thread/16084/toy-soldiers-complete-2014-game-pc-full-crack-free-download-torent-joc-razboi-strategie/

Programe full gratis

http://pefelie.net/forum/thread/11904/nod32-ess-7-8-keys-username-and-password-2014/

miercuri, 6 august 2014

Filme noi full cu subtitrare

http://pefelie.net/forum/thread/15999/lucy-2014-cam-online-subtitrat-romana-torrent-download-filme-actiune/

vineri, 1 august 2014

Viata sociala

Sociologia descrie si analizeaza manifestarile si creatiile spirituale cautand sa le explice, aratand conditionarea lor sociologica. Asadar, sociologia avand de-a face cu formele spirituale, nu va putea stabili legi, ci va face cel mult o analiza descriptiva a aspectului psihic al vietii sociale. Asadar societatea ca si natura este produsul unei evolutii misterioase? Cum ne adaptam noi ca indivizi la acest mediu social? Dar daca, noi oamenii, am fi identici s-ar putea construi mai usor relatiile dintre noi? Ne-ar fi mai usor sa socializam virtual sau nu, ne-am putea citi gandurile inainte de a fi rostite?

Adolescenta si problemele ei de socializare

 Adolescenta socialistica este subiectul generator de opinii si discutii contradictorii. Este considerata varsta ingrata pentru ca provoaca crize, anxietati, nesiguranta si insatisfactie in socializare. In cateva cuvinte este varsta dramei.
Asadar, depinde de fiecare adolescent in parte, dar si de anturajul sau, de mediul in care se misca, de prezenta sau absenta factorilor socioeducationali, de calitatea, de taria sau de slabiciunea lor (de materialul genetic) pentru ca adolescenta sa evolueze spre unul dintre poli. Depinde, deci, de fiecare ca ea sa se indrepte spre normalitate psihica sau sa degenereze intr-o adevarata criza a dezvoltarii sociologice. Deci, cum le depasim vis-a-vis de copii/nepotii nostri?

Sociologie formalista pe felie

Societatea, respectiv socializarea, exista acolo unde sunt mai multi indivizi in relatii reciproce unii cu altii, deci se bazeaza pe ideea de relatie reciproca. Pentru a evita orice interpretare substantialista, evitand chiar numele de societate, se intrebuinteaza termenul de socializare. Si asta nu am afirmat-o eu sau altii ca mine, ci insusi Simmel inca din anii 1925. Deci socializarea nu se ocupa de faptele materiale, ci de forma de unire a oamenilor in societate adica de socializarea lor. Societatea fiind considerata un "tot" absolut, in care dispar indivizii, producandu-se fenomene sociale noi, atunci putem deduce ca orice stiinta care se ocupa de fenomenele umane si orice stiinta care nu e naturala devine sociologie, respectiv socializare. mergand chiar mai departe se deosebesc un continut si o forma, continutul fiind alcatuit din psihicul indivizilor iar forma ceva independent de ei. Procesul de stabilire de relatii reciproce intre indivizi este psihic. Drept urmare atunci cand oamenii au anumite instincte, idei sau scopuri comune, ei intra in legaturi de prietenie, de ajutor sau de lupta, lucrand unul pentru altul si fiecare in parte pentru sine, formand o societate in care scopul este de a socializa.

Sociologia socializarii

Sensul raporturilor sociale din punct de vedere genetic si sistematic este de fapt procesul de motivare psihica.
Iubirea dintre doua persoane nu e un fenomen social, desi e de fapt un raport intre doi insi. Insa cand ea se traduce in exterior prin casatorie si da nastere familiei, cu obligatiile si drepturile sale, atunci devine fenomen social.
Societatea traieste in noi, dar in acelasi timp si prin noi. Mentalitatea proprie grupului social determina pe cea a individului care la randul lui poate influenta si el societatea. Insa fata de societate, individul apare intr-o dubla ipostaza, jucand doua roluri, pasiv si activ, caci el sufera influenta fenomenelor sociale, este determinat de ele si le poate influenta prin puterea spiritului sau creator. In toate societatile, incepand cu cele mai primitive forme, a trebuit sa existe un spirit viu care s-a diferentiat de ceilalti si a devenit vrajitor, conducator, rege, etc.